Wie regelmatig langs het grasveld aan de Brinkerinckbaan komt, had hem waarschijnlijk al wel eens gezien: Jason Simmonds die er oosterse oefeningen doet. Deze zomer geeft hij vanaf 7 juni t/m 27 september QiGong-buitenlessen.

Wat is QiGong?
QiGong is al meer dan 5.000 jaar oud, betekent ‘werken met je levensenergie’ en is één van de vijf therapievormen van de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Doelstelling van QiGong is om lichaam en geest in balans te brengen (en te houden), het zelfhelend vermogen van je lichaam te stimuleren en de gecultiveerde levensenergie te gebruiken ter bevordering van je gezondheid en levenskracht.

Levensenergie
Met levensenergie wordt bedoeld je bio-elektriciteit en doordat je mentaal en fysiek sterker wordt, is QiGong uitermate geschikt om (werk)stress en burn-outklachten te verminderen en vitaliteit te verhogen. Daarnaast verhoogt QiGong het concentratievermogen, de creativiteit en je kunt je beter focussen.
Alle ingrediënten voor een gezond, lang leven en een scherper bewustzijn.

Informatie
Wanneer: iedere dinsdag om 19.30 uur & zondag om 10:00 uur
Locatie: veldje bij Brinkerinckbaan in Diepenveen
Duur: 75 minuten
Kosten: 10,- per keer (contant of betaalverzoek)

Zelf meenemen/aantrekken: gemakkelijk zittende (sport)kleding, water, warme trui, petje, zonnebrand etc.

De les gaat door bij minimaal 15 graden en bij redelijk goed weer. Wil je weten of de les doorgaat?
Meld je dan aan voor de appgroep, dit kan door een e-mail te sturen met je naam en mobiele nummer naar: jason@daoqigong.school

Voor meer informatie over QiGong zie https://daoqigong.school/faq/