OVD Diepenveen

De Ondernemersvereniging Diepenveen (OVD) zet zich - al meer dan 40 jaar - in voor de ondernemers en de leefbaarheid van ons dorp Diepenveen. Onze leden zijn zowel ondernemers die gevestigd zijn in Diepenveen, als ondernemers die in Diepenveen wonen en met hun bedrijf elders zijn gevestigd.

Kenmerkend voor alle leden is hun betrokkenheid bij Diepenveen. De OVD is de op één na grootste ondernemersvereniging in de gemeente Deventer. Dat zegt genoeg over het ondernemende karakter van Diepenveen! 

De OVD is een brede ondernemersvereniging met leden uit diverse sectoren. Onder meer uit de (para)medische zorg, ICT, automotive, grafische vormgeving, marketing & communicatie, consultancy & advies, administratie en accountancy, finance, installatietechniek en bouw, horeca, retail, groothandel en andere sectoren.

Met en voor ondernemers richten we ons op:

  • Het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van ondernemend Diepenveen;
  • Het creëren en bevorderen van een leefbaar, economisch - en sociaal sterk dorp;
  • Een waardevol ondernemersnetwerk en kennisuitwisseling;
  • Het bundelen van kennis en krachten;
  • Het onderhouden van contacten met gemeente, provincie en andere overheden.

Jaarlijks organiseren we verschillende activiteiten voor de leden. Denk aan open coffee-bijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en een kenniscarrousel. Daarnaast hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering en eventuele bijeenkomsten die aansluiten bij actuele ontwikkelingen en activiteiten in het dorp en/of de gemeente Deventer.

 Om deze activiteiten te organiseren, zijn verschillende werkgroepen en commissies in het leven geroepen. Zo bundelen we kennis en ervaring en verdelen we de taken.

Informele en inspirerende sfeer
Tijdens alle activiteiten en bijeenkomsten vinden we het belangrijk dat iedereen in een informele sfeer kan kennismaken met elkaar en kennis kan delen met elkaar. Zodat we van elkaar leren en er nieuwe ideeën, inspiratie en initiatieven kunnen ontstaan.

OVD-leden die initiatieven nemen om activiteiten voor de ondernemers en voor het dorp te organiseren, worden door het bestuur zoveel mogelijk ondersteund en gefaciliteerd. Onder meer door kennis en ervaring te bundelen, communicatie te faciliteren en budget beschikbaar te stellen.

Je OVD-lidmaatschap levert veel nieuwe contacten op. Naast het lidmaatschap van de OVD, kun je ook direct lid worden van MKB Deventer. Je profiteert dan van alle contacten, activiteiten en kennis die MKB Deventer te bieden heeft.

Kosten lidmaatschap
Het OVD-lidmaatschap kost € 140,- per jaar.

Het gecombineerde lidmaatschap met MKB Deventer kost €100,00 extra (excl. btw).

Onderneem mee en word lid!
Werk of woon je als ondernemer in Diepenveen? Sluit je dan aan bij de OVD. Ondernemen doe je niet alleen. Samenwerken geeft altijd meerwaarde. Het geeft energie en we bereiken zoveel meer!

Aanmelden

Laatste nieuws

Netwerkactiviteit Ondernemersvereniging Diepenveen

Afgelopen woensdag hebben de leden van de Ondernemersvereniging weer een netwerkactiviteit gehouden met elkaar. In een zeer ontspannen en gezellige middag hebben circa 25 leden van de 63-leden tellende OVD […]
OVD-flatlogo

Agenda

Contact

Contactformulier OVD

Scroll naar boven