Huis der Taal, wellicht iets voor jou?

Heb je een open blik? Hou je van taal? Dan is Huis der Taal wellicht iets voor jou!

Wij zijn hard op zoek naar taalmaatjes die een tijdje willen optrekken met een anderstalige Deventenaar om wekelijks, op afspraak, het Nederlands te oefenen.

Kijk voor meer info op www.huisdertaal.nl .

DSC zoekt vrijwilligers voor enkele belangrijke vacatures.

DSC is op zoek naar vrijwilligers voor de invulling van een 4-tal belangrijke vacatures. Het betreft de functies van voorzitter – coördinator horeca – secretaris en een 2e coördinator voor het onderhoud van de accommodatie.

De Clubhuiscommissie van DSC verzorgt sinds 2011 namens het hoofdbestuur het beheer en het onderhoud van het clubhuis en is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van de kantine op het sportcomplex De Zunnebargh aan de Schuurmansweg.

Aan het einde van het seizoen 2017-2018 willen een aantal leden van deze commissie na hun jarenlange inzet het stokje graag overdragen aan nieuwe enthousiaste vrijwilligers. De commissie bestaat momenteel uit 9 personen. Wij zijn op zoek naar de invulling van een 4-tal vacatures o.a. voor de functies van voorzitter – coördinator horeca – secretaris en een 2e coördinator voor het onderhoud van de accommodatie.

Graag komen wij in contact met personen (al of niet lid van DSC) die DSC een warm hart toedragen en mogelijk een bijdrage willen leveren aan het werk van deze commissie.

Wij zouden het zeer op prijs stellen om in een gesprek met u het werk van de commissie en de inhoud van de functies nader te mogen toelichten.

Indien u belangstelling heeft vragen wij contact op te nemen met:

  • Pim Rutten (tel. 06 20755856)
  • Harry Tielbeke (tel. 591803

 

DSC zoekt enthousiaste aerobic-, steps- en zumbadocent

WIJ:
Bij de afdeling gymnastiek in Diepenveen kan je terecht voor turn- en jazzlessen voor de jeugd, pilates, aerobic/steps voor volwassenen en seniorengym. De sportiviteit staat voorop maar zeker ook de gemoedelijkheid.

 

WAT / WIE:
Voor onze huidige aerobic- en stepslessen, waarin gewerkt wordt aan de conditie op muziek, zoeken wij iemand die wekelijks een enthousiaste les wil verzorgen. Voor eventuele alternatieven staan wij open.

VOOR WIE:
Fitte en enthousiaste dames in de leeftijd van  25 t/m 60 jaar.

LOCATIE:
Sportzaal Hof van Salland, Dorpsstraat in Diepenveen

WANNEER:
Op maandag van 20.00 – 20.45 uur

 

       Interesse of wil je meer weten?

Neem contact op met Ellen Lont, DSC-afdeling Gymnastiek/Jazz
via lidmaatschap.dscgym@gmail.com of per via mobiel 06-51 00 22 51

SJD zoekt DJ!

Vijf vrijdagen in het jaar organiseert de SJD Disco-avonden. Nu zijn wij op zoek naar een nieuwe vrijwillige DJ. Vind jij het leuk om muziek te draaien voor kinderen van 6-13 jaar, stuur dan even een berichtje. Dan kunnen afspreken wat het precies inhoudt. Vind je het fijn als er een vriendje of je vader ook komt draaien, geen probleem!
info@sjdiepenveen.nl

IJsclub zoekt bestuursleden

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Een gedeelte van de huidige bestuursleden is de 70 jaar allang gepasseerd. Het zou goed zijn om wat aanvulling te krijgen van jongere mensen. Hebt u interesse, laat het ons dan weten via mail: info@diepenveense-ijsvereniging.nl of via telefoonnummer 06-13367779.

Brandweer Diepenveen zoekt nieuwe vrijwilligers

Brandweer Diepenveen zoekt nieuwe vrijwilligers
De komende paar jaar nemen enkele leden van de vrijwillige brandweer afscheid van het korps Diepenveen vanwege hun leeftijd. Om de bezetting op sterkte te houden, zijn we nu al bezig nieuwe mensen te werven en op te leiden.

De behoefte is groot aan mannen en vrouwen die doordeweeks overdag beschikbaar zijn. Interessant voor het korps zijn bijvoorbeeld vrouwen zoals Elske Oost en mensen die veel thuis werken.

Vergoeding
Vrijwilligers krijgen voor hun uren (cursussen, oefeningen, uitrukken, vergaderingen) een vergoeding. Voor oefen- en cursusuren krijg je 80% van het basisuurloon. Voor uitrukken 150%. Wie alle oefeningen bijwoont en regelmatig een uitruk meemaakt, houdt er op jaarbasis zo maar € 1.500 of meer aan over.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op
Geïnteresseerden zijn van harte welkom een keer te komen kijken op een oefenavond. Neem contact op met ploegleider Joost de Haan telefoon: 06-1448 8442.

Sempre Crescendo zoekt een enthousiaste drummer

Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Diepenveen is op zoek naar een enthousiaste drummer voor het orkest. Het orkest repeteert op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus in Diepenveen.

Geïnteresseerd, kom dan langs tijdens een repetitie of neem contact op met; voorzitter@semprecrescendo-diepenveen.nl of bel met 0570-592717