Zonnebloem regio Deventer kijkt terug op geslaagde muziekmiddag

  • Geplaatst op 25 oktober 2019
Foto bij persbericht Zonnebloem

Zonnebloem regio Deventer heeft afgelopen week haar jaarlijkse amusementsmiddag gehouden voor haar 11 aangesloten afdelingen. In het Bonte Paard in Dijkerhoek werden ruim 220 mensen verrast met een mooi optreden van Marjolein Meijers en ‘haar’ mannen. Leuke liedjes, bijzondere verhalen en prima begeleiding. Het werd een plezierige middag.

Marjolein Meijers is bekend van onder andere de Berini’s. Tegenwoordig treedt ze op met de broers Walter en Onno Kuipers. Deze drie muzikale talenten komen met een zelfgeschreven repertoire in  Ierse, Balkan en cajun stijl. Zelf speelt ze bas en gitaar, haar begeleiders weten de weg op onder meer de viool, de banjo, de trekharmonica en zelfs de doedelzak. Marjolein vergezelt haar liedjes van smeuïge en grappige verhalen en laat de zaal regelmatig schateren van het lachen.

Het publiek is afkomstig uit alle hoeken van de regio Deventer, zowel uit Deventer zelf als uit de dorpen daaromheen. Een bont gezelschap mensen met een fysieke beperking; de doelgroep van de Zonnebloem. Het zijn mensen die zelf niet overal meer kunnen komen en zich verheugen op een plezierige middag of gewoon wat aandacht. Daar spelen de vele vrijwilligers van de Zonnebloem graag op in. Naast  het alom bekende bezoekwerk worden regelmatig gezellige middagen, uitstapjes en zelfs vakanties georganiseerd.

Dankzij de hulp van de vrijwilligers en de goede voorbereiding en begeleiding van het Bonte Paard verloopt de middag probleemloos. De koffie met appelgebak smaakt prima, de drankjes en hapjes zijn goed verzorgd. En de muziek ten slotte mag er zijn. Het is een mooie middag geweest die zeker voor herhaling vatbaar is.

Idee voor jou?

Hebt u nog wat tijd over en lijkt het u leuk om ook vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem? Dat kan op verschillende manieren. Zo kunnen we altijd mensen gebruiken voor bezoekwerk, begeleiding van activiteiten, die optreden als chauffeur of die een bestuursfunctie ambiëren. Of wilt u  in aanmerking komen voor de activiteiten of huisbezoeken van de Zonnebloem? Laat het ons weten! U kunt daarvoor terecht op:www.zonnebloem.nl/deventer.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven