Zondag 5 april OPEN DAG op tennispark De Schapekolk

  • Geplaatst op 3 maart 2020
Schermafbeelding 2020-03-03 om 16.20.19

Op zondag 5 april opent TC De Schapekolk, gevestigd op het Sportpark Borgele in Deventer (en voorheen gevestigd in Diepenveen) haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de mooie sport tennis. Van 11.00 uur tot 15.00 uur is er een leuk programma voor jong en oud.

Jeugd

Op de mooie gravelbanen van TC De Schapekolk kan de jeugd van 11.00 tot 12.00 uur meedoen aan een leuke tennisclinic onder begeleiding van onze clubtrainer Peter Everink. En je kunt er heel leuke prijsjes mee winnen. Er zijn rackets en ballen aanwezig, dus je hoeft alleen maar je sportkleren aan te doen.

Senioren

Van 12.00 tot 13.00 uur kunnen de volwassenen een balletje slaan en ervaren hoe leuk de sport kan zijn. In dit uur leer je de basisbeginselen van tennis en clubtrainer Peter Everink zal je in deze tennisclinic gegarandeerd enthousiast krijgen voor deze mooie en gezonde sport.

Word lid en profiteer van de superaanbieding

Op de Open Dag zijn er ook tal van mooie aanbiedingen om lid te worden bij TC De Schapekolk. Ben je 18 jaar of ouder dan ben je al voor € 150 lid en je krijgt er nog 3 tennislessen bij. Ben je jonger dan 18, dan kun je al het hele jaar tennissen voor € 60. Deze superaanbieding is geldig tot en met mei 2020.

Voordelen van het tennissen bij De Schapekolk

  • De tennisclub heeft maar liefst 4 gravelbanen en 2 allweatherbanen (uniek in de regio).
  • Kleine en gezellige club, dus je kunt bijna altijd spelen.
  • Je hoeft geen verplichte bardiensten te draaien.
  • Tennislessen van een gecertificeerde trainer.

Dus kom over de streep en we zien je graag op onze Open Dag op zondag 5 april!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven