Zondag 23 juni: de 2e Italiaanse Motordag in Diepenveen

  • Geplaatst op 5 juni 2019
motordag 2

Zondag 23 juni is het dan eindelijk weer zover. Dan vindt er in Diepenveen en rondom het Hof van Salland de 2Italiaanse Motordag plaats. Een unieke evenement waarbij de Italiaanse motor weer centraal zal staan. Vanuit het hele land zullen de meest mooie, unieke, oogstrelende Italiaanse motoren naar het Hof van Salland komen en daar op de motorpromenade het aanwezige publiek gaan verbazen met hun oogstrelende en adembenemende verschijning.

Een dag waarbij er heel veel staat te gebeuren. Om 10.00 uur start de dag met wel heel leuk, inspirerend, leerzaam en spannend programma. Zo is er de al eerder genoemde motorpromenade, zijn er de gehele dag demonstraties en stands met leuke motorspullen en gadgets. Er is voor de kleine motorfans een heuse kidsplayground.  Er speelt door de dag heen een Rock Band Midnight Special

De hele dag zorgt het Hof van Salland voor heerlijke gerechten en lekkere drankjes. Kortom een dag die je niet kunt en mag missen. Er is gratis parkeergelegenheid voor motoren en auto’s.  En ook de toegang tot deze motordag is gratis. Tot ziens op zondag 23 juni.

Ciao

Datum: Zondag 23 juni 2019

Locatie: Hof van Salland. Dorpstraat 30 Diepenveen

www.italiaansemotordag.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven