Zomeravondconcert op 31 augustus op landgoed De Haere met workshop voor kinderen

  • Geplaatst op 24 augustus 2018
placeholder-901x230

In de sfeervolle ambiance van het landgoed De Haere in Olst verzorgt Ensemble Lite van het Orkest van het Oosten in samenwerking met IJssellandschap een heerlijk zomeravondconcert in het park op vrijdag 31 augustus. Zigeunermuziek, jazz, licht klassiek, klezmer, tango, pop, eigen composities: het veelzijdige negenkoppige Lite brengt deze avond op virtuoze wijze een smeltkroes van stijlen. Voor de jongere muziekliefhebber is er ’s middags een gratis workshop met acteur Eric Robillard.

Hoogtepunt van het programma is de compositie die speciaal voor en door medewerkers van het jubilerende IJssellandschap is gemaakt. Deze verklankt IJssellandschap in muziek. Voor de jongere muziekliefhebber is er ’s middags een workshop met acteur Eric Robillard waarin ze soundscapes maken en bodypercussie instuderen bij twee nummers van Lite. Uiteraard worden deze meteen dezelfde avond nog ten gehore gebracht. Neem een picknickmand en een kleedje of klapstoelen mee en kom vanaf 18.30 uur in het park picknicken. Het (buiten)concert start om 19.30 uur.

Gratis workshop voor kinderen
Vanaf 16.00 uur kunnen kinderen deelnemen aan een gratis workshop (aanmelden noodzakelijk). Kinderen gaan met veel plezier samen muziek maken met bodypercussie en soundscapes. Bij bodypercussie zijn de handen, voeten, benen, borst en stem het instrument. Het samen klappen, stampen en zingen geeft een enorme kick en is ontzettend leuk. Percussionist Eric Robillard is een geweldige workshopleider met veel ervaring. Educatie en presenteren zijn een belangrijk onderdeel van zijn leven.

Meer informatie (kaartjes € 7,50 pp incl consumtie) en aanmelden voor workshop (gratis): https://www.ovho.nl/programmas/zomeravondconcert-de-haere/1531145152

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven