Zin in een feestje? De Greenrun bestaat vijf jaar

  • Geplaatst op 11 juni 2021
Greenrun

Ben je ook klaar voor een sportieve uitdaging? Zondag 20 juni is er weer een Greenrun.

De versoepelingen zijn er en met een mooi plan om toch de anderhalve meter afstand te houden wil de organisatie weer een Greenrun organiseren in Diepenveen.

Geen massastart
Net als de laatste editie zal er geen massastart zijn. De verschillende onderdelen hebben tijdvakken waarin gestart kan worden.
Ook zal er op het plein rondom de inschrijving, start en finish op gelet worden dat er voldoende afstand gehouden kan worden.
Er zijn dit jaar drie onderdelen, te weten een wandelroute en een run over 5 of 10 km en een run-bike run uitdaging over 21,2 km.

Goed doel; roparun
De Greenrun organiseert dit jaar voor de vijfde keer deze loop. Elk jaar was de opbrengst bedoeld voor een goed doel. Dankzij sponsoren is het elk jaar nog gelukt om 100% van het inschrijfgeld te doneren aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Roparun, een team uit Deventer dat zich inzet voor de palliatieve zorg en daarin ook nog Hospice de Winde in Deventer steunt.

Medaille
Zin in een feestje? De Greenrun bestaat vijf jaar, dus willen we er een mooi event van maken met een mooie medaille als herinnering.

Meer weten? Meedoen? Inschrijven?
Ga snel naar de webpagina van de Greenrun en tot zondag 20 juni. www.greenrun.nl

Foto: Spiekerfotografie

Interessant? Deel het artikel

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Adverteerders

Scroll naar top