Zaterdag: Kampioenswedstrijd Diepenveen JO19-1: kom aanmoedigen!

  • Geplaatst op 12 december 2019
image

Kom zaterdag naar de Zunnebargh! Dan is er een tweede kans voor de JO19-1 om kampioen te worden. Nadat de mannen op 7 december in de 94ste minuut gelijk speelden tegen Klarenbeek, gaan ze as. zaterdag voor het echte kampioenschap. Dan gaan ze zich hopelijk officieel tot kampioen kronen.

Een korte terugblik naar de wedstrijd van 7 december…Diepenveen en Klarenbeek betraden het veld onder leiding van het nummer ‘Explode’. Enkele supporters creëerde sfeer door middel van Bengaalse fakkels. Toen scheidsrechter Alfred Huisman voor het begin van de wedstrijd floot, werd het een hele rommelige wedstrijd.

In de eerste helft gebeurde er niet veel. Tycho Rouwenhorst kreeg een gele kaart en moest 10 minuten afkoelen. Diepenveen speelde dus 10 minuten lang met 10 man. Hierdoor kreeg Klarenbeek meer grip op de wedstrijd en gingen zij met een goed gevoel de rust in. Na die rust werd de intensiviteit hoger en volgden er meer overtredingen, er ontstond veel ruimte op het middenveld, waar Klarenbeek gebruik van kon maken. Zij maakten rond de 75steminuut de 0-1. Bij deze stand was het over en uit voor Diepenveen. Klarenbeek stond bovenaan en kon het de week erop tegen RDC af maken. Maar dat liet de ploeg van Youri Huttinga zich niet gebeuren…

In de 94ste minuut gooide Frank van Wenum zijn hele lijf voor de bal, hij legde de bal panklaar neer voor Nick Smeenk. Wat er daarna gebeurde zal de geschiedenisboeken van alle spelers ingaan. Nick Smeenk tikte de 1-1 binnen en wist niet wat hem overkwam. Uit vreugde rende het hele elftal naar de cornervlag om daar feest te vieren. Iedereen was uitzinnig van vreugde en kon nog niet bevatten wat er gebeurd was.

De 1-1 zorgt er dus voor dat Diepenveen JO19-1 nog in leven is. Zaterdag kan het tegen laagvlieger Colmschate JO19-1 beslist worden. Maar onderschatting mag niet de boventoon voeren. Kom wederom naar het sportpark om het vlaggenschip van de Diepenveense jeugdafdeling aan te moedigen. Vorige week werd het na de 80ste minuut steeds drukker langs de zijlijn. De jongens kregen hierdoor vleugels en speelden alleen maar beter. Die support hebben we vanaf de eerste minuut nodig!

Tot zaterdag! Om 15:00 uur, De Zunnebargh
Zegt het voort…

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven