Zaterdag 18 mei singleparty voor 40plussers in Diepenveen

  • Geplaatst op 15 mei 2024
Diepenveen 40+singleparty in De Vrienden Van zaterdag 18 mei 2024 - Gijs (links), Jeffrey en Getty, matchmaker DatingOost.nl

Meer dan 100 singles bezochten het eerste singlescafe in De Vrienden Van in Diepenveen afgelopen januari.

“Ja, je kunt wel spreken van een groot succes”, zegt mede-eigenaar Jeffrey Mooren van De Vrienden Van. “Voor ons was dit ook nieuw. Maar, erg leuk en verrassend. Zaterdagavond 18 mei openen we opnieuw de deuren voor de 40+vrijgezellen”.

Voor de uitgaansavond voor singles hoef je je niet per se aan te melden. “Dit mag wel”, zegt organisator en matchmaker Getty Schepers van DatingOost. “Wij hebben nl. geen pin bij de entree, dus vooraf online betalen is makkelijker voor onze gasten. Anders graag gepast en contant betalen bij binnenkomst om wachtrijen tegen te gaan”.

Wat kan men verwachten?
“Onze singleparty’s zijn gericht op gezelligheid, niet bewust op daten. Dan ligt de verwachting te hoog. Dan verwachten de dames Brad Pitt en George Clooney, zeggen wij altijd. Maar die lopen niet meer vrij rond, haha. Gezellig uitgaan met andere vrijgezellen, elkaar leren kennen, vrienden maken waar je later mee op stap kunt, want de meeste vrienden zitten in relaties. Dus meer single vrienden is handig. Samen borrelen, kletsen, lachen, misschien even dansen, hapje en een drankje”.

Informatie:
De entree is € 14,00 incl. koffie en hapjes. Graag gepast betalen.
Zaterdag 18 mei 2024 singleparty (doelgroep ±40-65jr) in ‘De Vrienden Van’, Oranjelaan 37, Diepenveen
Aanvang 20.30 uur, inloop vanaf 20 uur.
Nette kleding gewenst. Persoonlijk welkom bij binnenkomst.

Meer info www.DatingOost.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven