Zaterdag 14 september is de Rommelmarkt en Veiling van Diepenveen

  • Geplaatst op 10 september 2019
Schermafbeelding 2019-08-20 om 08.57.26

De rommelmarkt wordt dit jaar voor de 46e maal georganiseerd en is in al die jaren een begrip geworden in de regio en trekt honderden mensen. In de weken voorafgaand aan de rommelmarkt zijn er tientallen vrijwilligers in de weer om alles wat nodig is te doen. Het sterke punt van deze rommelmarkt is dan ook dat alles gedaan wordt met vrijwilligers en alle opbrengst ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt aan de verenigingen en instanties. Verder krijgt de organisatie regelmatig te horen dat alles duidelijk en overzichtelijk te koop aangeboden wordt. Het is geen grote hoop op elkaar gestapelde spullen waar iedereen het zijne uit tevoorschijn moet halen.

Een schatting is dat er de afgelopen 45 jaar ruim € 420000,- is uitgekeerd aan de verschillenden instanties en verenigingen in Diepenveen. Het mag wel duidelijk zijn dat zo’n bedrag heeft bijgedragen aan het welzijn van deze instellingen en verenigingen die hebben meegedeeld. Een greep hieruit zijn o.a. de Protestantse Kerk, Parochie Maria Koningin sectie Diepenveen, OBS Slingerbos, BS de Zonnewijzer, Diepenveense Sportclub(div. afdelingen)LR en PC Diepenveen, de Hunneruiters, Muziekver. Sempre Crescendo, Zangkoor Soli Deo Gloria, Padvinderij, EHBO, Vogelvrienden, Kinderdagkamp, Hengelaarsver. e.v.a.

De rommelmarktcommissie heeft dan ook niets te klagen over de aanvragen voor een bijdrage. Dit jaar gaat de opbrengst naar: Protestantse Gemeente Diepenveen, Parochie Heilige Lebuinus te Deventer, Zangver. Soli Deo Gloria, Vogelvreugd Olst-Diepenveen, Taakgroep Kennismaken en Ontmoeten, Schietver. De Vijf Rozen, DSC Beachhandbal, Basisschool de Zonnewijzer.

Zie voor verdere informatie: www.rommelmarktdiepenveen.nl, Facebook en e-mail: info@rommelmarktdiepenveen.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven