Workshop ‘met kruiden in balans’ door Marry Foelkel-van Middendorp

  • Geplaatst op 13 maart 2019
Schermafbeelding 2019-02-23 om 10.37.54

Woensdag 27 maart van 10.00 tot 12.00 houdt Marry Foelkel-van Middendorp een workshop over de invloed van voeding en kruiden op ons hormonale systeem in de Bibliotheek Diepenveen aan de Dorpsstraat 30 in Diepenveen. Wat je eet is van belang.

Kruidendeskundige Marry Foelkel-van Middendorp uit Beekbergen vindt het jammer dat Nederlanders vaak niet-natuurlijke geneesmiddelen slikken. Half Nederland is chemisch vrolijk. De beste medicijnen staan echter in je achtertuin. Meer weten over de invloed van voeding en kruiden op ons hormonale systeem? Tijdens deze workshop leert u veel over problemen die verband houden met de overgang en andere hormonale perikelen. Met afgestemde voeding kunnen de klachten verminderen of zelfs overgaan Aanmelden via www.bibliotheekdeventer.nl.

In deze workshop wordt de theorie behandeld; de achtergrond en aanpak van bepaalde klachten (bijvoorbeeld huidproblemen). Maar ook komen de meer praktische zaken aan bod: koken, proeven, kijken en genieten.
Meedoen aan de workshop kost 5 euro (inclusief koffie/thee).

Over Marry Foelkel
Marry Foelkel is opgegroeid tussen het groen en kwam op jonge leeftijd, tijdens een reis door Canada, bij toeval in contact met een Indiaanse kruidenvrouw. Die leerde haar hoe ze een medicinale thee kon maken. Voornamelijk door deze ervaring ontstond haar belangstelling voor de toepassing van kruiden en de medicinale eigenschappen van planten. Terug in Nederland gaf ze haar ervaringen een stevige theoretische basis door de opleidingen dieetkok en orthomoleculaire voedingsleer te volgen. Inmiddels heeft ze in het landelijke Beekbergen een therapeutische kruidentuin aangelegd. Zij draagt haar kennis graag over aan iedereen die net als zij in verwondering en met respect naar de natuur in al haar verschijningsvormen kijkt en ervan weet te genieten. Voor meer informatie kijk je op https://www.marrys.nl.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top