Witte lelies, een nieuwe roman van Diepenvener Maarten van Leeuwen

  • Geplaatst op 7 februari 2018
witte-lelies-dag-3

Op 23 januari heeft Maarten van Leeuwen (pseudoniem) zijn nieuwe roman Witte lelies gelanceerd. Na zijn boek Chrancholon en de poëziebundel Vrolijk Oud&Nieuw is hij langzamerhand van parlementair verslaggever en journalist, auteur geworden. Maarten; Soms zielig en alleen op een zolderkamer.

Voor het schrijven van zijn boek Witte lelies, pure fictie, deed Maarten onder andere inspiratie op in Italië en bij het lezen van De Goddelijke Komedie van Dante.

‘Maarten van Leeuwen, auteur van de onlangs verschenen roman Witte Lelies, heeft een aardig aanbod voor dorpsgenoten. Wie de roman direct bij hem bestelt, krijgt €5 korting op de winkelprijs van €22,95. Het boek kost dan dus €17,95. Deze korting geldt tot aan de start van de Nationale Boekenweek op 10 maart. In de Boekenweek wordt de roman persoonlijk aan huis afgeleverd door de auteur, of u kunt deze ophalen bij de auteur thuis. Voor bestellingen en vragen: maarten.a.m.van.leeuwen@gmail.com, of 0570-865852.’

Vanaf nu tot 10 maart leest Maarten op You Tube elke dag 5 minuten voor uit dit boek.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4KCNDCUwTM8&w=560&h=315]

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven