Winnaars Ommetje-app van Fysiotherapie de Spil bekend!

  • Geplaatst op 5 maart 2021
image

Vanaf 4 februari konden inwoners van Diepenveen en omstreken meewandelen in de competitie van de bekende BedrijfsOmmetje-app van de Hersenstichting. Fysiotherapie de Spil nodigde iedereen uit om dagelijks een ommetje van minimaal 20 minuten te maken. Dat is al genoeg om je afweersysteem te verbeteren, beter te slapen en voor een groter uithoudingsvermogen.

Groot aantal deelnemers
Het aantal aanmeldingen was overweldigend. Zo liepen er in de eerste dagen al ruim 30 mensen mee, in allerlei leeftijdscategorieën. Dat aantal liep snel op naar uiteindelijk 65 personen. Ook binnen fysiotherapie de Spil werd er fanatiek meegestreden. Wouter Aalders: “Door de sneeuw, in de vroege voorjaarszon, als vroege vogel voor negen uur ’s ochtends of juist nog net voor de avondklok.”

Op 5 maart zijn de winnende gebruikersnamen per leeftijdscategorie op Facebook en Instagram bekend gemaakt. Die personen kunnen zich telefonisch of per e-mail bij de fysiotherapiepraktijk melden. Zij kunnen hun prijs op afspraak op komen halen.

Ommetjeritueel
“Natuurlijk hopen we dat het Ommetje een blijvend onderdeel van het (dagelijks) ritueel blijft. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddeld 42 dagen duurt voor een nieuwe gewoonte is ingesleten. Wij nodigen iedereen uit om door te gaan met wandelen in de BedrijfsOmmetje-app.” Dat kan in de bestaande leeftijdscategorie, óf je sluit je nu aan bij de nieuwe groep Lente om een nieuwe competitie aan te gaan.

We gaan door!
Half juli wordt bekend wie de winnaar is van de Lentegroep, die met een toepasselijke prijs naar huis gaat. Om deel te nemen aan deze groep gebruik je onze bedrijfscode BHP6K. Als je al eerder in een van de leeftijdscategorieën hebt meegelopen, begin je in deze groep, net als de anderen, opnieuw.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven