‘Werk in uitvoering’ DSC Afdeling Gymnastiek zaterdag 13 april 2019

  • Geplaatst op 3 april 2019
aerobic-exercise-DSC

Zaterdagavond 13 april 2019 vindt de tweejaarlijkse uitvoering van de gymnastiek en jazzdance a fdeling van de Diepenveense Sportclub plaats. Dit keer is het thema ‘Werk in uitvoering’. Eens in de twee jaar mogen de gymnasten, dansers en turners van deze sportclub, tijdens een spectaculair optreden hun vaardigheden laten zien. De uitvoering vindt plaats in het Hof van Salland in Diepenveen.

De afdeling gymnastiek en jazzdans van DSC heeft 175 leden waarvan de 100 jeugdleden meedoen aan de uitvoering. Elke groep geeft een eigen invulling aan het thema. Zo heeft de jazzdance groep zich laten inspireren door de muzieknummers als “Working 9 to 5” en “Working man” en heeft de jongens turngroep iets voor u in petto als zijnde” jongens van de bouw”. Bovendien zal de springgroep voor het eerst hun kunnen laten zien op de nieuwe airtrack. Een noviteit binnen de club. Door de diversiteit aan groepen en de eigen invulling belooft de uitvoering weer spectaculair te worden. ‘Werk in uitvoering’ is voor iedereen toegankelijk.

Op zaterdagavond 13 april begint de uitvoering om 19.00 en eindigt rond 21.45 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop op zaterdagochtend tussen 9.30 en 12 uur in het café van Hof van Salland en een uur voor aanvang aan de zaal. Kaartjes kosten voor 13 jaar e.o. € 7,50 voor kinderen van 6 t/m 12 jaar € 5,00 en kinderen t/m 5 jaar mogen gratis naar binnen.

Afdeling Gymnastiek
De uitvoering geeft een goed beeld van wat de afdeling gymnastiek van DSC in huis heeft. Ze wil daarmee bezoekers enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij een van de jeugd of volwassen groepen.De vereniging heeft verschillende disciplines in huis. Afdeling Gymnastiek is een verzamelnaam voor turnen, dans en springen voor de jeugd maar ook voor pilates, gym voor senioren en ouderen. Er is zelfs een herengroep gymnastiek. Hierbij staat altijd gemoedelijkheid en het plezier in bewegen voorop. Voor meer informatie over lestijden en locaties, zie www.dscdiepenveen.nl/gymnastiek. Meer informatie over de uitvoering kunt u krijgen bij Lean Kolkman (voorzitter.dscgym@gmail.com).

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven