Welkom in de Buurt-actie voor nieuwe inwoners Diepenveen

  • Geplaatst op 3 juli 2018
Welkom in de Buurt b (Large)

Noaberschap is van oudsher een belangrijk begrip in dorpen en buurtschappen. Kom je ergens nieuw wonen, dan is ‘buren maken’ een belangrijk onderdeel om te integreren in een nieuwe omgeving. Je nodigt je nieuwe buren uit voor de koffie of een borrel. Of beter nog, je nodigt de hele buurt in een keer uit voor een klein kennismakingsfeestje.

Door de komst van de nieuwbouwwijken Het Steenbrugge, Het Eikendal en de nieuwbouw naast de Welkoop, het Bramhaar kunnen en mogen we veel nieuwe Diepenveners begroeten. Daarom heeft de Ondernemersvereniging Diepenveen het initiatief genomen om een “Welkom in de Buurt”-actie te organiseren.

De Diepenveense ondernemers zijn betrokken bij het dorp en de bewoners van ‘hun’ dorp. Om nieuwe bewoners hartelijk welkom te heten in hun nieuwe woning in Diepenveen en omgeving heeft de Ondernemersvereniging Diepenveen een “Welkom in de Buurt”-cadeau samengesteld. In dit pakket vinden de nieuwe bewoners leuke aanbiedingen en presentjes die hen graag geschonken wordt.

Het eerste pakketje werd afgelopen donderdag aangeboden aan één van de eerste bewoners van de nieuwbouwwijk Het Steenbrugge. Veroni Nij Bijvank van de Ondernemersvereniging Diepenveen bood het pakketje aan dat met het nodige enthousiasme werd aangenomen.

De komende periode krijgt iedere nieuwe inwoner van Diepenveen een “Welkom in de Buurt”-cadeau aangeboden.

Tekst en foto: Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top