Wegwerkzaamheden N348 en Siemelinksweg

  • Geplaatst op 23 juli 2023
red and black traffic sign

Mogelijk heeft u hier al een bericht over gezien op de website van de gemeente Deventer, interne berichtgeving of het artikel dat laatst in de Stentor stond.

Planning en fasering
Vanaf 28 augustus 2023 tot en met december 2023 werken we in meerdere fasen aan de rijbanen, bermen, kruispunten en rotondes. We beginnen de werkzaamheden op de Siemelinksweg in Deventer. Daarna werken we per fase van één of twee weken richting Raalte. Er is één uitzondering: in de eerste week van de werkzaamheden, die starten op maandag 28 augustus, werken we zowel op de Siemelinksweg in Deventer als op de rotonde N348 – N332 nabij de Shell in Raalte.

Informatie
Actuele informatie over de voortgang van de werkzaamheden vindt u op onze website: https://overijssel.nl/n348.
De gemeente Deventer heeft een link naar de website van de provincie op haar site staan: Groot onderhoud N348 en Siemelinksweg | Gemeente Deventer

Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar GON348@overijssel.nl of contact opnemen met Bjorn Hendriks en/of Aysenur Akyuz (beide gemeente Deventer).

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven