We ♥ buitenspelen: Jantje Betons Buitenspeeldag: kom je 12 juni buitenspelen bij de Spil?

  • Geplaatst op 8 juni 2019
ik-wil-spelen-met-jantje-beton

Volgende week woensdag, 12 juni, vindt de jaarlijkse Buitenspeelmiddag van Jantje Beton weer plaats. Vanuit de Spil organiseert o.a. kinderfysiotherapeute Dagmar Rautscher een superleuke middag voor Diepenveense kinderen. Kom je woensdag 12 juni buitenspelen bij de Spil!?

Van 13.00 tot 17.00 uur organiseren zij een supergezellige middag voor alle kinderen in Diepenveen! Vanaf 13.00 uur kun je met andere kinderen strijden voor de titel Diepenveen touwtjespringkampioen! Ze gaan ook op pad: samen het bos in, klimmen, klauteren en grenzen verleggen in de buitenlucht! Voor de kinderen die later vrij zijn van school: om 15.30 uur vertrekt de tweede groep naar het bos.

Deze middag wordt onder andere georganiseerd door kinderfysiotherapeut Dagmar Rautscher (aanmelden mag via dagmar@despil.com). Neem je vrienden en vriendinnen mee naar de Draaiomsweg 46a. (Groot)ouders zijn ook van harte welkom. Want: stop nooit met buitenspelen!

(Deelname is op eigen risico)

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven