Vrijwilligers Zonnebloem in actie tijdens Nationale Ziekendag op 10 september

  • Geplaatst op 16 september 2023
ziekendag

Ook dit jaar heeft de Zonnebloem Regio Zuidwest Overijssel met al haar afdelingen (Bathmen, Broekland, Deventer Noord/Zuid, Deventer Oost, Diepenveen, Heeten , Nieuw Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe en Schalkhaar) aandacht besteed aan de zieke medemens.

Op zondagmorgen 10 september zijn alle patiënten in het Deventer Ziekenhuis verrast met een kort bezoekje van een vrijwilliger van de Zonnebloem. Voor de kinderen was er een presentje en voor de volwassen een plantje in pot. Voor de verloskunde en neonatologie waren er “troosthartjes” gehaakt door de vrijwilliger Leontine Broekman. De reacties hierop waren hartverwarmend.

Alles bij elkaar genomen was het een geslaagde ochtend. de patiënten waren verbaasd, de kinderen werden blij en de aankomende ouders konden het niet begrijpen dat we overal aan hadden gedacht. Ook hebben wij in de hal en het restaurant een aantal planten neergezet.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven