Vrijwilligers gezocht: help mee met de paddentrek!

  • Geplaatst op 22 januari 2020
Padden1 verkleind

In de afgelopen jaren heeft de Amfibieënwerkgroep van IVN Deventer vele duizenden padden, kikkers en salamanders veilig de weg overgezet. Dit gebeurt op 6 locaties in en om Deventer. Zonder deze hulp worden jaarlijks vele dieren doodgereden. Nieuwe vrijwilligers zijn hard nodig om ook dit voorjaar de dieren veilig over te helpen!

Op De Worp, Ceintuurbaan, Hobbemastraat, het Oostrik, Diepenveen en Schalkhaar kunnen we hulp gebruiken tijdens de paddentrek. Je kan één keer in de week padden overzetten, maar ook vaker helpen. Aan jou de keuze! De paddentrek vindt plaats tussen eind februari en half april.
Meer informatie over de paddentrek en aanmelden als vrijwilliger voor het overzetten kan op de website van Amfibieënwerkgroep IVN Deventer: www.paddentrekdeventer.nl

 

Speciale voorlichtingsavond voor vrijwilligers
Voor nieuwe vrijwilligers is er op 30 januari een speciale voorlichtingsavond met instructie en informatie over de paddentrek. Deze avond is in de Fermerie, Muggenplein 9 in Deventer, van 19.30 – 21.00 uur.

Graag opgeven bij Anja Timmermans: adrianatimmermans@gmail.com

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven