Voorzitter van Muziekvereniging Sempre Crescendo aanwezig bij lunch met de koning

  • Geplaatst op 17 mei 2023
foto sempre crescendo - koning

Ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum als koning waren er op woensdag 26 april honderd mensen uitgenodigd voor een feestelijke lunch op Paleis Huis ten Bosch. Karin van Berkel, voorzitter van Muziekvereniging Sempre Crescendo in Diepenveen mocht hierbij aanwezig zijn.

Door de andere bestuursleden was zij voorgedragen vanwege de waardering die zij hebben voor haar inzet. Al jarenlang zet zij zich in voor de belangen van de muziekvereniging en besteedt daar vele vrije uren aan. Een belangrijk onderdeel hiervan is muziekeducatie voor de jeugd, zowel binnen de muziekvereniging als ook op scholen. Ze is mede organisator van muziekworkshops op basisschool OBS Slingerbos in Diepenveen en enthousiasmeert daarmee jongeren om muziek te gaan maken. De jeugdopleiding van Sempre Crescendo heeft, grotendeels dankzij haar inspanningen, de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt.

Ook in het huidige jubileumjaar van de muziekvereniging (Sempre Crescendo bestaat 100 jaar!) is ze zeer actief met het organiseren van activiteiten en de aanvraag van subsidies. Ze onderhoudt hierbij contact met alle betrokken partijen en houdt goed in de gaten welke acties uitgezet moeten worden om alles in goede banen te leiden.

Karin van Berkel was enorm verbaasd toen zij het telefoontje van een medewerker van de Dienst Koninklijk Huis ontving. Ze doet dit werk vanuit haar passie voor muziek en de vereniging.  Des te leuker was het om deze mooie verrassing te krijgen. Van de 9000 vrijwilligers die waren aangemeld, werd Karin als een van de honderd uitgenodigd. Een unieke ervaring in een bijzondere setting. Tijdens de lunch was er ruimte om zowel met de koning, de koningin als prinses Beatrix te spreken.

Meer weten over Sempre Crescendo en de activiteiten waar Karin zich mee bezig houdt? Ga naar www.semprecrescendo-diepenveen.nl. Daar lees je onder andere meer over het muziekfestival op 11 juni en het grootse jubileumconcert op 18 november in het Kulturhus Diepenveen, samen met zangeres Maaike Widdershoven.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven