Voorbeschouwing Diepenveen-AZC – 9 februari 2020 14:00 uur De Zunnebargh

IMG_948712

Diepenveen heeft nog een appeltje te schillen met Zutphens bezoek. Nadat de ploeg van Martin Dollenkamp dit jaar spetterend begon tegen laagvlieger Albatross (5-1 overwinning) wist het geen vuist te maken in het duel tegen Helios.
Diepenveen mag tegen de Algemene Zutphens Combinatie, spelend onder de naam AZC, aantreden op haar eigen ‘Zunnebargh’.

AZC
AZC degradeerde afgelopen jaar na vier jaar trouwe dienst uit de tweede klasse. De eerste nacompetitie wedstrijd tegen VDZ uit Arnhem werd de Gelderlanders fataal. Er werd in eigen huis met 1-0 verloren en het doek viel voor AZC onder leiding van Tom Polman.
Met diezelfde Polman als oefenmeester weet AZC aardig in de schaduw van koploper SV Epe te blijven. Met een totaal van negen overwinningen, twee gelijke spelen en drie nederlagen telt AZC een puntenaantal van 29 uit 14 wedstrijden.
Het verschil tussen AZC en de koploper SV Epe telt, na het verlies van laatstgenoemde in de derby tegen KCVO Vaassen, nog maar zes punten. AZC doet dus nog volop mee aan de titelstrijd, het kan zich daarom geen misstap permitteren tegen de promovendus uit Diepenveen.

Diepenveen
Over die promovendus uit Diepenveen gesproken…
Zij hebben nog wel een appeltje te schillen met de ploeg uit Zutphen. In de uitwedstrijd werd het 3-2 voor AZC. Diepenveen had in die wedstrijd recht op meer, maar vergat zichzelf te belonen. Na het verlies tegen Helios van afgelopen week is Diepenveen een plekje gezakt en staat het nu op de 7de plek. De ploeg van Martin Dollenkamp stond welgeteld één speelronde op de 6de plek. Door de winstpartij van Diepenveen tegen Albatross en de remise van Robur Et Velocitas tegen Warnsveldse boys kon Diepenveen een plekje opschuiven. Dat plekje is nu dus ingeleverd aan Robur et Velocitas.

De wedstrijd begint om 14:00 en is te bewonderen op het sportpark met haar karakteristieke naam ‘De Zunnebargh’.

Mathijs Bolink

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven