Volop beweging bij jeugdafdeling VV Diepenveen

  • Geplaatst op 31 januari 2021
Sam Beukema Academy logo

Tijdens de coronacrisis is er volop beweging bij de jeugdafdeling van VV Diepenveen. De afgelopen maanden zijn, ondanks de beperkingen, alle trainingen doorgegaan, worden er onderlinge oefenpotjes gespeeld en zijn er allerlei activiteiten georganiseerd of op de planning gezet.

Sam Beukema Academy
Eind februari gaat de Sam Beukema Academy van start. Met techniektrainingen op de vrijdagmiddag geven de trainers en VV Diepenveen spelers en speelsters uit Diepenveen en omgeving de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen als voetballer of voetbalster. Daarnaast is de club erg trots op het feit dat oud-lid Sam Beukema op deze manier betrokken is bij zijn oude club. Inmiddels hebben zich bijna 60 kinderen aangemeld voor de eerste cyclus. En ook voor de privétrainingen zijn de eerste aanmeldingen binnen.

Februari is instuifmaand bij VV Diepenveen
In de maand februari is het voor jeugdspelers mogelijk om gratis mee te trainen en deel te nemen aan de activiteiten van VV Diepenveen. Spelers die overwegen vanaf het volgende seizoen bij Diepenveen te komen spelen zijn van harte welkom. Spelers en kinderen die nog niet lid zijn van een club, kunnen vrijwel gelijk aansluiten bij een team. Interesse om een keer mee te trainen? Mail je naam en leeftijd naar hjovvdiepenveen@gmail.com. Hiervoor zijn de eerste aanmeldingen binnen. Ben jij de volgende?!

Voetbaldag 20 februari
Op zaterdag 20 februari organiseren jeugdtrainers van VV Diepenveen en van de Sam Beukema Academy een gratis voetbaldag voor de jongste jeugd (O8 – O13) van VV Diepenveen. Tijdens die dag zullen spelers uiteraard een training krijgen maar ook allerlei leuke voetbalspelletjes gaan doen. In het kader van de instuifmaand is het mogelijk om vriendjes/vriendinnetjes mee te nemen. Een vriendje of vriendinnetje dat nog niet bij VV Diepenveen voetbalt, dient even aangemeld te worden via hjovvdiepenveen@gmail.com.

Presser Cup 2021
De maand januari stond in het teken van de Presser Cup. In verschillende leeftijdscategorieën hebben alle jeugdspelers drie weken een toernooi gespeeld. Het was een groot succes. Dat blijkt uit de leuke reacties van de spelers. Op de website, www.vvdiepenveen.nl, staat een verslag van de drie zaterdagen.

Mini’s en O8 groeien door
Nadat we in de winterstop gekozen hebben om een nieuw O8 samen te stellen, blijft de jongste afdeling van de club groeien. Bij de mini’s zijn alweer veel nieuwe spelers aangesloten, waardoor de doorstroom naar de O8 ook door blijft gaan. Met positieve coaching, enthousiaste trainers, leuke spelletjes en vooral heel veel plezier bij de kinderen is de mini en O8 afdeling van onze club de snelst groeiende categorie. Steeds meer kinderen willen daar bij horen. Ben jij tussen de 4 en 6 jaar en wil je aansluiten bij de mini’s, dan kun je op woensdagmiddag om 16.30 uur aansluiten. Neem van tevoren even contact op met Marion Broeknellis. Meer info zie je op Mini’s | vvDiepenveen

11 jeugdtrainers op trainerscursus
Binnen de jeugdafdeling van VV Diepenveen prijzen wij ons gelukkig met veel jeugdspelers die ook als jeugdtrainer aan de slag zijn gegaan. Om deze keuze te ondersteunen en belonen wil de vereniging deze jeugdtrainers mee laten doen aan de trainerscursus van de KNVB. Zodra de coronacrisis enigszins onder controle is en de KNVB weer cursusavonden mag organiseren, zijn onze trainers erbij.

Selectietrainers allemaal bekend
De jeugdselectietrainers hebben in december allemaal een contract getekend voor het komende seizoen. Op www.vvdiepenveen.nl zijn verschillende verhalen geschreven over de aanstellingen van de trainers.

Tekst: Patrick Kieftenbelt

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven