Voetbalacademie Diepenveen in nieuw jasje

  • Geplaatst op 9 september 2020
Schermafbeelding 2020-09-09 om 15.46.13

De afgelopen maanden begonnen de inschrijvingen van de voetbalacademie een klein beetje stroef te lopen. De aanmeldingen bleven achterwegen en daar bleek ook een reden voor te zijn. Veel ouders – en vooral spelers – vonden het moeilijk om doordeweeks twee keer te trainen, zaterdag een wedstrijd te spelen en dan ook nog op zondag te trainen. Vier keer in de week trainen/spelen was voor velen te veel.

Trainbelasting en kosten gaan omlaag

Daarom heeft de organisatie ervoor gekozen om de voetbal academie in een nieuw jasje te steken.

De tien trainingen voor de cyclus blijven overeind, maar om de belasting voor spelers en ouders te verminderen, hebben we ervoor gekozen om de trainingen eens in de twee weken te organiseren. De mogelijkheid tot extra trainen is er dus om de week. Het kostenplaatje is ook veranderd. Dat is namelijk 35 euro geworden voor de tien trainingen. Een training kost nu dus nog maar €3,50!

Trainersduo

Mathijs Bolink en Jesse Westerweel zullen de trainingen gaan geven. Bij veel animo zal er nog een trainer op het veld staan. Het principe van kleine groepjes met veel aandacht blijft overeind. Maar je traint wel intensiever met de trainer die je die dag hebt.

Een leuke extra mogelijkheid tot voetballen! Opgeven kan via hjovvdiepenveen@gmail.com (Naam, team en leeftijd)

Patrick Kieftenbeld en Sander de Casparis

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven