Vijf jeugdvissers vangen samen 7.770 gram vis

  • Geplaatst op 6 juni 2023
1

Het lijkt wel topsport bij de jeugd van de Diepenveense Hengelaars Vereniging. Twee wedstrijden vissen binnen zes dagen. 

De eerste wedstrijd was in de Bergingsvijver in Nieuw Heeten. Op zondagochtend hadden vijf vissers een plek gevonden om de vijver heen. Na het startsignaal was het niet lang wachten op de eerste vis. Het was een mooie ochtend met stralend weer en vis in alle leefnetten van de deelnemers. De een iets meer dan de ander, maar dat is prima.

Na 121 uur niet in wedstrijdverband te hebben gevist, moesten de vissertjes opnieuw aantreden voor een wedstrijd. Nu vond de wedstrijd plaats in de Jachthaven van Deventer.
Ook hier werd volop vis gevangen. Alle dobbers van de vissers gingen met regelmaat onder om zo een visje binnen te hengelen. Met als kers op de taart een mooie brasem van rond de 2 kilo. Alle kilo’s van de twee wedstrijden bij elkaar opgeteld was 7.770 gram. Een mooi prestatie van de jeugd.


Dit zijn de grote winnaars van de twee wedstrijden.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven