Vervolg gevolgen COVID-19 maatregelen voor Kulturhus Diepenveen – Nieuwsbrief november 2020

  • Geplaatst op 6 november 2020
Schermafbeelding 2020-11-06 om 11.31.01

Nog maar drie weken geleden hebben we jullie geïnformeerd over de gevolgen van de Covid-19 maatregelen voor gebruik van het Kulturhus en nu worden de regels helaas toch weer strenger.

Omdat we direct al veel vragen kregen over openstelling of sluiting van het Kulturhus, willen we jullie graag door middel van deze Nieuwsbrief informeren over wat wel en wat niet kan en mag in de huiskamer van Diepenveen. Vooralsnog gelden de regels tot en met 18 november 2020, tenzij de maatregelen voor een langere tijd gaan gelden.

Sport
De sportzaal blijft geopend voor alle jeugdsporten tot en met 17 jaar. Dus voor de gymnastieklessen van de basisscholen en alle jeugdsporten van de sportverenigingen. Kinderen en jongeren mogen met grotere groepen sporten. Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 2 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.
Voor volwassenen: groepslessen voor volwassenen bij sportaanbieders, zoals yoga, zijn verboden.
Maximaal 2 personen mogen met elkaar sporten, exclusief instructeur. Er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Zij houden onderling 1,5 meter afstand.

Zie verder: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

De Prikpost
De prikpost blijft geopend volgens afspraak. De entree van de prikpost is aan de achterzijde bij de parkeerplaats.

De overige zalen
Alle overige zalen blijven beschikbaar voor activiteiten waar de Rijksoverheid toestemming voor heeft gegeven. Dat zijn met name (sport)activiteiten voor de jeugd.
Ook activiteiten in groepjes van 2 volwassen personen met instructeur zijn mogelijk.
De horeca is gesloten en er worden diverse in- en uitgangen gebruikt.
Alle afspraken en regels die we al in het Coronaprotocol hebben opgenomen blijven van kracht. Het Coronaprotocol staat ook op onze website www.kulturhusdiepenveen.nl onder het kopje “Nieuws”.

Ontmoetingsruimte en Hof van Salland
De ontmoetingsruimte en de horeca blijven gesloten. Voorlopig tot en met 18 november, afhankelijk van wat de overheid hierover verder besluit.
Martin Goedejohan heeft zijn afhaalservice geopend. Elke dag kunnen vanaf 15.00 uur diners besteld worden. Ophalen tussen 17.00 – 20.00 uur.
Telefonisch bestellen op nummer 06 55 79 31 44.

Geldautomaat
De geldautomaat blijft bereikbaar van 9.00 uur tot 21.00 uur. De deur staat open.

Bibliotheek
De bibliotheek is gesloten, maar er wordt een afhaalservice ingericht, van maandag t/m vrijdag van 15.00 – 18.00 uur. De ingang is tijdelijk verplaatst naar de deur bij het logo van de bibliotheek.

Hart for Her
Omdat sportscholen open mogen blijven, zal ook Hart for Her open blijven volgens de normale openingstijden.

Vragen?
Martin Goedejohan, onze beheerder, kan u het beste informeren als u vragen heeft over gebruik van zalen, ventilatie, veiligheid etcetera.
Telefoon 0570-591071, of info@hofvansalland.nl.

Tot slot
We gaan deze tijd goed doorkomen met elkaar, dat is ons uitgangspunt en daar gaan we ons allemaal voor inzetten. We zullen jullie informeren als er weer iets verandert.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven