Verslag Jeugd viswedstrijd van zondag 12 mei

  • Geplaatst op 15 mei 2024
Afbeelding1

Afgelopen zondag tijdens Moederdag was de eerste van de acht jeugdwedstrijden van dit seizoen. Deze werd gehouden in de Jachthaven.

Om 8.00 uur verzamelden 8 vissers aan de waterkant. Hier werd de loting gedaan voor de plekken. Iedereen had er weer volop zin in. Nadat iedereen al zijn spullen klaar had gemaakt konden we beginnen. Alle jeugdleden wierpen hun hengel uit om zo snel mogelijk te proberen een vis te vangen. Er moest lang gewacht worden voordat er iets gebeurde met de dobbertjes. Uiteindelijk werd er toch nog vis gevangen door een aantal vissers. Helaas waren er ook vissers bij die geen vis hadden gevangen.

Na een potje touwtrekken kon eindelijk de winnaar van de dag bekend gemaakt worden. Iedereen ging naar huis met een klein prijsje.

Uitslag: Levay 380 gram, Joep de Haan 240 gram, Tyrone, 140 gram, Tijn 5 gram, Joep K 4 gram en Dylann, Bram en Luca hadden helaas geen vis.

De volgende wedstrijd is op 26 mei. Deze wedstrijd wordt gehouden in de Bergingsvijver in Nieuw Heeten.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven