Verslag jeugd- en seniorenviswedstrijd

  • Geplaatst op 19 mei 2023
20230512_185432

Vrijdagavond 12 mei is de tweede jeugd viswedstrijd gehouden in de Jachthaven. Op deze mooie zonnige avond hadden 7 vissers zich naar de waterkant begeven.

Nadat alle hengels in het water lagen om vis te vangen kwamen de eerste supporters al aan om hun helden aan te moedigen. Bij sommige vissers zat er direct al beweging bij de dobber en het was dan ook niet gek dat de eerste vis al snel in het net belandde. Na 2 uurtjes te hebben gevist was de wedstrijd afgelopen. Vijf van de zeven vissers wisten 1 of meer vissen te vangen. Nadat de leiding alle vis had gewogen, was er voor iedereen een klein prijsje. Het was fijn om de jeugd weer vis te zien vangen.
Wij hopen dat iedereen er de volgende wedstrijd weer bij is.

Naast de gehouden viswedstrijd voor de Jeugd, hebben de Senioren van de DHV dinsdag 16 mei gezamenlijk gevist in de Bergingsvijver bij Nieuw Heeten. Onder mooie weersomstandigheden werd er naar hartelust gestreden om vis te vangen en dat gebeurde dan ook, de ene wel wat meer dan de ander, maar er werd flink gevangen. Voor dit water werd er gevist met de vaste hengel en werd door elf vissers op leeftijd deelgenomen.

Zo zie je maar dat er door verschillende leeftijden deelgenomen kan worden en ieder er zijn plezier aan beleefd. Op de site van de DHV Diepenveen kunt u alle uitslagen volgen.

Volgende keer vissen de senioren weer op dinsdag in de Jachthaven van Deventer.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven