Vernieuwing buurthuis T Weterman

  • Geplaatst op 4 mei 2018
Vernieuwing buurthuis T Weterman verkleind

Het bestuur van het buurthuis op T Weterman aan de Oranjelaan kon zich onlangs verheugen op een financiële bijdrage van de Gemeente Deventer, om daarmee ‘het zaaltje’, zoals het buurthuis door velen wordt genoemd te vernieuwen. In overleg met de wijkmanager Johannes Vermeulen kwam men tot de conclusie dat het één en ander aan vernieuwing toe was. Nieuwe tafels, stoelen en lampen sieren nu het interieur waardoor het geheel een warme en gezellige uitstraling heeft.

Ook een bijdrage van het Oranjefonds kwam ten goede aan het buurthuis, dit bedrag werd besteed aan de tuin. Nieuwe planten en een nieuwe houten buitenbank completeren het geheel waardoor de bewoners in de gelegenheid worden gesteld om ook eens rustig te kunnen zitten in de tuin van het zaaltje.

Niet alleen de bewoners van T Weterman maken dankbaar gebruik van het zaaltje, deze wordt ook verhuurd aan groepen ‘van buiten’. De kaartclub van buurvereniging “De Vossebelt” maakt al jaren gebruik van deze locatie, de “Zonnebloem” houdt hier haar vergaderingen en bestaat met Pasen en de Kerst de mogelijkheid om mee te doen aan het bloemschikken. Daarnaast vieren veel bewoners hun verjaardag in het zaaltje en hebben zij hier de bijeenkomsten tijdens de Nieuwjaarsborrel en het gezellig samenzijn tijdens het Kerst- en Paasfeest.

Mede namens alle bewoners van T Weterman wil het bestuur de Gemeente Deventer en het Oranjefonds hartelijk danken voor haar donatie ter verbetering van hun buurthuis.

 

Namens het bestuur, Betsy Sotthewes, voorzitter

 

Foto: Harry Mulder

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven