Verdwenen katten in de omgeving van Dorpsstraat Diepenveen

  • Geplaatst op 27 maart 2024
2021-07-18 20.48.41-min
Van onze poes Luna ontbreekt nog steeds elk spoor. Het kan natuurlijk dat ze op zeker moment toch weer opduikt. Maar langere tijd op pad, past niet in haar patroon. Tot nu toe is bij ‘Amivedi’, een site om vermiste én gevonden dieren aan te melden, niets over haar binnengekomen. Ook bij de Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG), die gechipte dieren weet te koppelen aan eigenaren, is niets over haar bekend.

Wel ontving ik naar aanleiding van mijn geplaatste verhaaltje over de vermissing van Luna op Dorpsplein Diepenveen digitaal, de volgende reactie van een dorpsbewoner:

‘Ik zie jouw berichtje op Dorpsplein Diepenveen. Het is al de derde poes in de straat (Dorpsstraat, Diepenveen) die vermist is. En verderop in het dorp ook nog minstens één. Gebeurt misschien wel vaker, maar dit is wel veel tegelijk. 😔

Kortom: nog meer dieren, die recent vermist zijn. Het kan toeval zijn. Maar toch nu een gezamenlijke oproep van mij en andere buurtgenoten bij wie een poes vermist wordt. In de hoop dat er mensen zijn die ons hopelijk antwoorden kunnen geven op de volgende vragen die ons bezighouden, waaronder:

  • Heeft u recent een dode kat gevonden en zelf begraven?
  • Heeft u zich sinds kort liefdevol ontfermd over een aangelopen kat, die nu bij u ‘kind aan huis’ is?
  • Kent u iemand die onlangs last had van een kat en die de kat op een andere locatie dan Diepenveen heeft ‘uitgezet’?
  • Ook: is uw eigen kat sinds kort vermist?

Fijn als u even contact met ons zoekt. Dat kan via: 0570 593377 of via a.kooij@concepts.nl

Met dank alvast,

Anne Kooij

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven