Vanavond rood-geel bezoek op de Zunnebargh! Diepenveen 015-1 VS Go Ahead Eagles 015-1

  • Geplaatst op 13 november 2019
DSC-GAE-O13

De Diepenveens talenten van het O15-1 elftal spelen vanavond om 19:45uur een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles 015-1. De Diepenveense ploeg, onder leiding van Milan Rouwenhorst en Dave Willemsen, draait dit seizoen goed in de 1ste klasse. Ze staan na 7 gespeelde wedstrijden bovenaan met 18 punten, en staan 1 punt los van de achtervolger Wijhe 015-1. Een knappe prestatie voor deze jonge groep.

Voorbeschouwing
Ook Go Ahead Eagles O15 draait dit seizoen op volle toeren. Zij staan bovenaan met 28 punten uit 10 gespeelde wedstrijden, ook zij hebben een voorsprong op nummer 2 met een marge van 11 punten. De ploeg van trainer Tristan Berghuis speelt zichzelf richting promotie naar Eredivisie, en acteert op 5 klassen hoger dan de geelhemden uit Diepenveen. Bij Go Ahead Eagles O15-1 speelt voor Diepenveen een oude bekende, Sinds de 013 speelt Diepenvener Luuk Udink voor de ‘Eagles’. Een leuk moment voor hem om weer eens terug te zijn op zijn oude nest. En tegen zijn oude voetbalmaatjes te spelen.

We gaan keihard werken én genieten
Een wedstrijd die met toeval voorbij kwam, vertelt trainer Milan Rouwenhorst. ‘Tristan Berghuis nam contact met ons op. Er viel een wedstrijd uit en hij vroeg of wij wouden invallen. Natuurlijk willen we dat’, vertelt Milan Rouwenhorst met een grijns op zijn gezicht. De twee trainers van Diepenveen 015-1 bezitten zelf beiden een seizoenkaart en zijn dus vaak genoeg te vinden op de vrijdagavond in de kolkende adelaarshorst. ‘De jongens moeten vanavond gewoon hun uiterste best doen en volle inzet tonen’. ‘Het belangrijkste is dat ze niet vergeten om er ook van te genieten, gewoon keihard werken en dan zien we wel hoever we gaan komen’, voegt Dave Willemsen aan het eind van het gesprek toe.

Kom vanavond dus om 19:45 naar “De Zunnebargh” om de Diepenveense lui flink aan te moedigen en misschien wel toe te leiden naar een stunt. De kantine is open!

Met sportieve groet,

Mathijs Bolink

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top