Van idee naar realiteit met 4D!

  • Geplaatst op 23 februari 2021
unnamed

Heb je goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn of wil je gewoon even sparren? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio. Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan!

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

https://www.youtube.com/embed/XJt45-aVw0Y?feature=oembed

Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 11 maart  2021 van 9.00 tot 14.00 uur. Aanmelden kan via mail of telefonisch E: info@stimuland.nl/ T: 06-13488579. Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven