Van het gas af en zonnepanelen aanschaffen

  • Geplaatst op 27 september 2022
Zonnepanelen

Op dinsdag 20 september 2022 hebben we in het Kulturhus van Diepenveen een informatieavond gehouden. Bewoners vertelden over hun ervaringen met isoleren, groen dak, warmteterugwinning en warmtepomp. Ervaren energiecoaches van Deventer Energie gaven voorlichting en beantwoordden vragen van bewoners. De opkomst was groot: bijna 100 mensen. U vindt de volledige PowerPointpresentatie op www.duurzaamdiepenveen.nl

Er is behoefte aan een vervolg op korte termijn. Op dinsdag 4 oktober bent u van harte uitgenodigd voor de volgende thema’s:

Gezamenlijk zonnepanelen inkopen
Een aantal bewoners wil graag gezamenlijk zonnepanelen inkopen: waar moet je op letten? Welke keuzes zijn er te maken in soorten panelen? Hoe beoordeel je een offerte? Een energiecoach zal aanwezig zijn om te adviseren en u op weg te helpen om de nodige stappen te zetten.
Juist in een periode dat bedrijven overbelast zijn door de vele vragen over verduurzaming, kan het handig zijn om als bewoners samen in actie te komen. Dan kan een bedrijf sneller werken.

Van het gas af: hoe doe je dat?
Een groot aantal bewoners heeft vragen over hoe je het gasgebruik kunt verminderen, c.q. stoppen en wil daar (gezamenlijk) actie op ondernemen voor de winter. Energiecoaches zullen voorlichting geven over warmtepompen (ook airco’s) en ingaan op uw vragen.
Deze avond wordt georganiseerd door Duurzaam Diepenveen in samenwerking met Buurkracht. U kunt zich opgeven via Buurkracht.
https://duurzaamdiepenveen.nl/
diepenveen.buurkracht-online.nl/

U bent van harte welkom 4 oktober.
Inloop vanaf 19.15
Start programma 19.30
Kulturhus, Dorpsstraat 30, 7431 CL Diepenveen.
Werkgroep Duurzaam Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top