Uitreiken Kerstpresentje voor de leden van Jeu de Boules vereniging Diepenveen

  • Geplaatst op 21 december 2020
webmail

Het was voor ons – de overwegend oudere leden van Jeu de Boules vereniging Diepenveen (onderdeel van DSC, de Diepenveense Sport Club) – een karig jaar qua speelactiviteit.

Uiteraard hadden we net als iedereen te maken met de beperkende maatregelen vanaf maart van dit jaar, maar voor velen van ons betekende dit een flinke afname van sociale activiteit in een onzekere periode. Niet meer twee of drie keer per week sportief bezig zijn in de buitenlucht, geen gezellige kletspraatjes op de baan, of tijdens de koffie in de kantine.

Gelukkig konden we in juni weer beperkt opstarten, en met inachtneming van de afstandsregels in kleine groepen toch weer even bowlen. Helaas was ook dat maar van korte duur en hebben we moeten besluiten om de banen weer te sluiten vanwege de tweede golf en de strengere maatregelen.

Om dit vervelende jaar toch een beetje leuk af te sluiten hadden we als bestuur besloten om alle leden een gezellig Kerstpresentje aan te bieden. Dit presentje kon worden opgehaald bij Bé en Dicky Bos, op vrijdagmiddag 18 december. De leden hadden ieder een iets overlappende tijd doorgekregen, zodat niet iedereen tegelijk kwam en er toch gelegenheid was om – op afstand – enkele medebowlers te zien en te spreken.

Het werd zodoende toch nog een gezellig komen en gaan van de diverse leden, die met een presentje en met blije gezichten weer naar huis vertrokken.

Tekst: DSC afdeling Jeu de Boules

Foto’s: Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven