‘Uit je hoofd, in je lijf!’ Caroline Heylen geeft yoga in het Kulturhus in Diepenveen

  • Geplaatst op 25 augustus 2020
IMG_8523

Ik ben Caroline Heylen en woon sinds begin 2019 in Diepenveen samen met m’n partner en Spaanse straathondjes.Ik maakte de switch van het runnen van een eigen B&B in Zuid-Spanje naar het geven van Hatha en Yin yoga lessen in Nederland.Daarnaast ben ik gecertificeerd ademcoach.  Vanaf februari 2020 geeft ik 4 keer in de week yoga lessen bij Hart For Her in het Kulturhus in Diepenveen.

Ik volgde een intensieve 200 uurs yoga opleiding in een ashram in India, de bakermat van de yoga. Daar voelde ik het tot in het diepste van mijn wezen, ik wil mensen geven wat de yoga mij ook geeft: balans-rust-gezondheid.  Even die mallemolen van gedachten stopzetten en gewoon ‘zijn’. Rust en balans vind je in jezelf en is niet afhankelijk van de omstandigheden, dát was de uitkomst van mijn eigen innerlijke reis. ‘Waar je ook bent, je neemt jezelf overal mee naar toe’

Ik geef 3 soorten yoga:

Yin Yoga
Deze vorm van yoga is rustig en vooral gericht op loslaten en ontspannen, ontstressen en het creëren van ruimte in je bindweefsel en gewrichten. Je lichaam en geest kunnen hierdoor weer herstellen en opladen. Je leert om je aandacht in het hier en nu te brengen.

Hatha yoga|
Dit is een klassieke, meer actieve yoga vorm en omvat alle elementen: Yin en Yang, kracht en soepelheid, inspanning en ontspanning.Het woord Hatha betekent ook krachtig, je lichaam en adem beheersen.

Yoga Nidra
Dit is een vorm van yoga waarbij je een diepe staat van fysieke, mentale en emotionele ontspanning bereikt, alsof je een aantal uren geslapen hebt.

Naast yoga ben ik me gaan verdiepen in voeding, bewegen en ademhalingstechnieken. Als gecertificeerd ademhalingscoach word ik iedere keer weer geraakt door wat een juiste en diepe ademhaling met mensen doet. De kracht van ademen is een manier om in contact met je lijf te komen en daarmee met de diepste kern van jezelf. Het helpt je om door stressvolle en moeilijke momenten in je leven heen te komen. Wil je weten wat een ademcoaching voor jou kan betekenen? Ik hoor graag van je!

Wil je kennismaken met mijn yogalessen? Kom langs bij Hart For Her in Diepenveen en schrijf je in voor 2 kennismakingslessen voor maar 12 euro,  zodat je zelf kunt ervaren dat af en toe je mat uitrollen en jezelf een verwenmoment gunnen verder gaat dan calorieën verbranden en je sores van de dag vergeten.

Momenteel zijn de lesuren als volgt (dit zal worden uitgebreid bij meer aanvragen):

Ma: 13.00-14.00
Wo: 20.00-21.00
Do: 13.00-14.00
Za: 11.30-12.30

Ps: ook als je niet sport bij Hart For Her, ben je van harte welkom! Je kunt mijn bereiken via email, telefoon of whatsapp: 06 25 48 66 18, info@justbreathe.nu.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven