Drie nieuwe Diepenveners Lid in de Orde van Oranje-Nassau: Theo Hoetink, Albert Smeenk en Jan Diederik Postma

  • Geplaatst op 26 april 2019
6_on_lid_heer x

Vandaag zijn in de Deventer Lebuinuskerk dertien lintjes uitgereikt door burgemeester Ron König. Drie daarvan waren voor de bekende Diepenveners Theo Hoetink, Albert Smeenk en Jan Diederik Postma.

Theo Hoetink deed en doet veel voor de Fotoarchiefgroep Historische Vereniging Diepenveen e.o., Sparrenheuvel, vrijwillige brandweer gemeente Diepenveen en de winkeliersvereniging Diepenveen.

Albert Smeenk zet(te) zich jarenlang in voor de Oranje Vereniging Diepenveen, Soli Deo Gloria, Protestantse gemeente Diepenveen, Carinova woonzorg (locatie Sparrenheuvel), huifkarvervoer kinderdagkamp in Diepenveen, kerstcommissie ‘Diepenveen viert kerst’, Hulpdienst Diepenveen als bezorger Tafeltje-dek-je en de rommelmarkt en veiling Diepenveen.

Jan Diederik Postma is jarenlang actief betrokken geweest bij onder meer de Stichting Algemene Deventer Sinterklaas Commissie, de Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Diepenveen, de concourscommissie van het Nationaal Concours Diepenveen, de Kring Salland van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond en voor de Sallandsche Golfclub de Hoek.

Lees verder op de site van De Stentor.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top