Turnaround kapsalon ondergaat eigen turnaround

  • Geplaatst op 29 oktober 2019
image

Haar & Beautysalon Turnaround aan de Draaiomsweg heeft een flinke verandering ondergaan. In twee weken tijd is de salon totaal veranderd. Nieuwe meubels & wasunits, prachtige spiegels en mooie stoelen. In het geheel nieuwe interieur is nu ook een barberhoek ingericht. Nieuw is ook de speciale productlijn voor mannen van het upcoming Italiaans merk Depot. Prachtige verzorgingsproducten, heerlijke geuren en leuke gadgets.

De kapsalon beschikt over vijf damesstoelen, een speciale krullenknip stoel en drie barberchairs. Heidi ter Veer is trots op de nieuwe inrichting. “In de tien jaar dat ik nu eigenaar ben van Turnaround hebben we diverse aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd. Maar nu heb ik eindelijk 100% mijn eigen draai aan de inrichting kunnen geven. Het was even buffelen, maar met een strakke planning en de medewerking van diverse bedrijven en familie hebben we het binnen twee weken gerealiseerd.”

Turnaround past een speciale techniek toe voor het knippen van krullen. Daarom is daar nu ook een speciale stoel voor neergezet.

Om de nieuwe inrichting te vieren en kennis te maken met de nieuwe mannenlijn, is er een actie in de maand november. Klanten ontvangen op alle verzorgingsproducten, dus zowel voor mannen als vrouwen, 25% korting.

“We hebben nu een prachtige salon, maar bij ons blijft kwaliteit en gezelligheid samengaan. Kom gerust eens kijken in de salon, onze stylistes en de koffie staan altijd voor u klaar”.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven