Trekkerslep Diepenveen

  • Geplaatst op 28 juni 2018
Afbeelding trekkerslep verkleind

Zaterdag 7 juli organiseert PJO Diepenveen voor de 31ste keer de trekkerslep aan de Schapenzandweg in Diepenveen. Om 13:00 uur zal de eerste slep van start gaan én is het terrein geopend voor bezoekers.

Ongeveer 140 deelnemers proberen een zogenaamde sleepwagen voorbij de 100 meter-lijn te slepen. Om deze 100 meter te passeren, ook wel een Full Pull genoemd, is het voor de deelnemers de kunst om het maximale uit de trekker te halen. De juiste balans en goede grip vinden op de zware kleibaan is een flinke uitdaging. In de sportklassen, welke gedurende de dag verreden worden, kan dit tot spectaculaire runs leiden!

Feest met DJ Harry op Vinyl
Vanaf 20.00 uur zal ‘DJ Harrie op Vinyl’ zijn oude en nieuwe platen uit de koffer toveren en het feest compleet maken. Onder het genot van een koud biertje, fris en een lekkere snack is het dus genieten geblazen op het Diepenveense platteland! Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht, zij kunnen zich vermaken op een van de springkussens of in de grote zandbak.

Zaterdag 7 juli, vanaf 13.00uur
Entree vanaf 12 jaar € 5,-
Kinderen t/m 11 jaar kunnen gratis naar binnen.

Tot 7 juli!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven