Traditionele Sinterklaas-intocht Diepenveen

  • Geplaatst op 5 november 2018
Sint poster 2018

Zaterdag 24 november aanstaande wordt Sinterklaas ingehaald in Diepenveen. De Sint en zijn Pieten worden opgewacht bij de Brandweerkazerne aan de Oranjelaan, waar zij om 12.00 uur verwacht worden.

Het Sinterklaas-comité is erg verheugd dat dit jaar ook de beide scholen, het Hof van Salland en verschillende verenigingen en winkeliers meewerken om de Sinterklaasintocht weer als een echt dorpsgebeuren te laten verlopen.

Als Sint en zijn Pieten om 12.00 uur gearriveerd zijn gaan alle mensen, groot en klein, in een feestelijke optocht met muziek en veel Pieten, door de Dorpsstraat richting het Hof van Salland. Daar zal buiten, in de Muziekkoepel, Sinterklaas officieel welkom worden geheten.

Hierna begeven Sint en zijn Pieten zich naar binnen, waar de kinderen vermaakt zullen worden met een mooi en gezellig Sinterklaas-spektakel.

Als Sinterklaas daarna weer verder trekt, zullen er nog veel Pieten blijven om samen met de kinderen van Diepenveen veel plezier te maken met een Kinder-Disco.

Het Sinterklaas-comité hoopt dat ook dit jaar weer honderden kinderen veel plezier zullen beleven aan dit traditionele feest.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven