Toch een beetje Koningsdag 27 april in Borgele en Diepenveen!

  • Geplaatst op 26 april 2020
DJ Koen (DSC_1084) versie2

Goed nieuws voor de inwoners van Diepenveen! Het is de Lionsclub Deventer, de Ondernemersvereniging Diepenveen (OVD), de Braderiecommissie en een groepje inwoners van Diepenveen gelukt om een ‘ultralight’ versie van Koningsdag te organiseren. Dansen in de voortuin of op het balkon, volledig coronaproof!

Wat gaat er gebeuren?
Doe je oranje outfit aan, pak een drankje en hapje erbij en luister goed of je buiten al wat hoort. We komen namelijk met een rijdende DJ door zoveel mogelijk straten in Borgele en Diepenveen. De tocht begint om 13.00 uur bij De Bloemendal op Borgele. Bewoners en medewerkers kunnen daar ongeveer een half uur luisteren en genieten van de beste nummers.

Via een mooie omweg door Borgele rijdt de DJ vervolgens rond 14.00uur Diepenveen in. De verwachte aankomsttijd bij het Kulturhus Diepenveen is ongeveer 14.30 uur. De tocht eindigt om 16.00 bij de Sequoiahof in Diepenveen, waar de bewoners en medewerkers kunnen genieten vanaf hun balkon naar hun favoriete muziek.

Geniet, maar neem de 1,5m maatregel in acht
Iedereen is van harte welkom om te luisteren naar en te genieten van de muziek. Bij voorkeur vanuit de eigen tuin, vanaf het balkon of de eigen oprit. De organisatie vraagt iedereen nadrukkelijk om niet achter de wagen aan te lopen en zich te houden aan de 1,5m maatregel.

DJ route Koningsdag Diepenveen
Om 14.00 uur passeert de DJ vanuit Borgele het bordje Diepenveen. Vervolgens via de Wechelerweg, Lichterbergerlaan, Boelenspad, van Suchtelensingel en Vossebeltweg naar de Gewestlaan. Bij de kruising met de Oranjelaan rechtdoor.
Vervolgens Draaiomsweg en dan de Dorpsstraat. Verwachte aankomsttijd bij Kulturhus 14.30 uur.
Vervolgroute Dorpsstraat, Olsterweg, Brinkerinckbaan, Burgemeester Smijterweg, Hemeltjeskampweg, Lindelaan, Molenweg, Paalmansdijk, Toefmars, Molenweg,Van Doetinchemlaan, Burgemeester Crommelinlaan, van Doetinchemlaan, de Nieuwe Aanleg, Melchior van Brielstraat, Stijne van Sallandtstraat, Reinier Zwaeffkenstraat, Stijne van Sallandtstraat, De Nieuwe Aanleg, Veldkampweg, Molenweg en dan eindigen we bij de Sequiahof/ De Sparrenheuvel/De Beukenhof.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven