Themabijeenkomst: Wat hebben dromen ons te vertellen

  • Geplaatst op 7 juni 2023
Deventer huisgenoten

Dromen doen we allemaal en elke nacht, alleen herinneren we ons de dromen meestal niet. Dromen die we ons wel herinneren zijn meestal nachtmerries: niet bepaald iets dat we willen onthouden. Dromen kloppen vanuit het onbewuste bij ons aan: ze zijn de beste persoonlijke adviseurs.

Maarten van Rootselaar, lid van Deventer Huisgenoten, werkt als droomcoach en is opgeleid binnen het ITIP. Hij is redacteur van het tijdschrift Droomjournaal van de Vereniging voor de Studie van Dromen. Hij geeft lezingen en cursussen over het begrijpen van nachtelijke dromen en hij begeleidt de droomgroep van Deventer Huisgenoten die maandelijks op de derde woensdagochtend bij elkaar komt. Meer informatie op: https://maartencoaching.nl
Maarten van Rootselaar verzorgt een themabijeenkomst over de functie van dromen, thema’s in dromen, herhalende dromen en nachtmerries. Hij geeft deelnemers handvaten om de eigen dromen beter te begrijpen.

Datum, tijd en plaats: vrijdag 16 juni om 14 uur in de ontmoetingsruimte van Thomas Wildey, Jac. P. Thijsseweg 100.
Kosten: € 5 incl. koffie en thee. Aanmelden uiterlijk 14 juni op info@deventerhuisgenoten.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven