Themabijeenkomst over paddenstoelen

  • Geplaatst op 28 september 2023
paddenstoelen

Deventer Huisgenoten organiseert op 6 oktober om 14 uur een themabijeenkomst onder leiding van  Mike Hirschler van de paddenstoelenwerkgroep van het IVN Deventer (www.ivn.nl/afdeling/deventer)

Paddenstoelen: Namen, kleuren, vormen en geuren, een heel scala aan kenmerken maken ze enorm leuk! Je weet in feite nooit waar en wanneer je ze zult vinden en dat maakt het elk jaar weer spannend om op paddenstoelenjacht te gaan. De kenmerken heb je nodig om erachter te komen met welke paddenstoel je te maken hebt. Hoe dat in zijn werk gaat zal Mike tijdens deze middag vertellen. Er wordt een overzicht gegeven van de verschillende soorten paddenstoelen (en dat zijn er heel veel), samen met enkele leuke anekdotes.

De bijeenkomst vindt plaats in de ontmoetingsruimte van Thomas Wildey, Jac. P. Thijsseweg 100. De kosten zijn € 5,-. Aanmelden uiterlijk 5 oktober via info@deventerhuisgenoten.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven