Tennisclub De Schapekolk, bezoek de Open Dag op zondag 7 april a.s.

  • Geplaatst op 15 maart 2019
Unknown

De roemruchte tennisclub De Schapekolk heeft een turbulente periode achter de rug. Na jarenlange pogingen om de club te behouden voor Diepenveen werd in 2016 gekozen om zich te vestigen op Sportpark Borgele aan de Bredenhorst op het voormalige tennispark van TC Slagvaardig. Het huidige (interim) bestuur bestaat uit Jos Kommerkamp (voorzitter), Ben Bogie (secretaris) en Esther Bernards (algemeen lid). Op zondag 7 april is er een Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur.

Door de terugloop in het ledenaantal en het gebrek aan jeugdleden werd er al een tijdje gesproken over een fusie met TC Drijver’s op de Platvoet. Na vele besprekingen bleek dat er aan beide kanten geen draagvlak bestond voor deze fusie. De conclusie is dan ook dat De Schapekolk verder gaat als zelfstandige vereniging en vol inzet op de toekomst.

Geen bardiensten meer
Door de terugloop van het aantal leden komt er steeds meer druk op het vrijwilligerswerk. Met de ruim 180 leden van De Schapekolk wordt het steeds moeilijker om de vrijwilligersfuncties op te vullen. Daarom is er ook besloten om de bardiensten uit te besteden. Met het Hof van Salland in Diepenveen is er dan ook een samenwerking aangegaan met ingang van het nieuwe seizoen 2019.

Tennistrainer
Met ingang van het nieuwe seizoen zullen de tennislessen verzorgd worden door Peter Everink. Momenteel loopt er een maak kennis met tennis aanbod:

Voor jeugd:

  • 8 weken tennissen
  • 6 lessen
  • Voor 40 euro

Voor volwassenen:

  • 4 weken tennissen
  • 3 lessen
  • Voor 30 euro

Aanmelding kan via communicatie@schapekolk.nl

Focus op ledenwerving
De Schapekolk gaat het komende jaar vol inzetten op het werven van nieuwe leden. Een speciaal benoemde commissie gaat actief aan de slag om dit te realiseren. Uitgangspunten hierbij zijn de unieke voordelen van het tennissen bij De Schapekolk. Zo heeft de club als een van de weinige clubs in de regio de beschikking over gravelbanen.

Tot en met mei loopt een ledenactie:

  • Voor volwassenen: 130 euro inclusief 3 lessen
  • Voor jeugd: 60 euro

Programma Open Dag op zondag 7 april:
11.00 – 12.00 uur: jeugd tennisclinic met prijsschieten
12.00 – 13.00 uur: tennisclinic voor volwassenen
Er is gelegenheid tussendoor om te husselen met andere spelers.

Voor meer informatie zie onze website: www.schapekolk.nl.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top