’t Gilde gaat verder met de Power-groepen

  • Geplaatst op 8 juni 2023
power

Eind april is de eerste Power-groep na de corona-periode afgerond. In zes bijeenkomsten is door een groep enthousiaste deelnemers onderzocht hoe zij hun nieuwe levensfase vorm willen geven. Sommige deelnemers waren nieuw komen wonen in Deventer, andere stonden aan het begin van hun pensioenperiode. Na afloop gaven alle deelnemers aan goede handreikingen te hebben gekregen om met nieuwe ideeën en energie toekomstplannen te maken.

’t Gilde heeft daarom besloten om in oktober weer een groep te starten. Dankzij subsidie van de gemeente kan de eigen bijdrage beperkt blijven tot 40 euro.
De cursus is bedoeld voor mensen die zich opnieuw willen oriënteren op mogelijkheden van henzelf en de omgeving om ook bij het ouder worden een actief, zinvol bestaan te hebben.
Voor organisaties en bedrijven bestaat er de mogelijkheid om de cursus ‘in company’ te geven voor de werknemers die aan de vooravond van hun pensionering staan. Ook ouderenorganisatie/ouderen bonden kunnen voor de eigen leden een cursus aanvragen.

Voor nadere informatie kijk op: www.gildedeventer.nl of mail naar power@gildedeventer.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK