Swinckels Wintercup jeugdvoetbal toernooi in Diepenveen

  • Geplaatst op 22 januari 2019
Foto 22-01-19 om 17.34

Zaterdag 26 januari wordt op het voetbalcomplex van DSC Diepenveen gevoetbald om de Swinckels Wintercup. Dit jeugdtournooi is door v.v. Diepenveen georganiseerd ter voorbereiding van jeugdselectieteams uit de regio op de 2e seizoenshelft. Deelnemende verenigingen zijn Schalkhaar, Overwetering, Ruurlo, sc Deventer en vanzelfsprekend Diepenveen. Opvallende deelnemers zijn de jeugdteams JO13-1 van de betaald voetbalorganisaties Go Ahead Eagles en Cambuur Leeuwarden.

Teams in de leeftijdscategorieën O13, O15, O17 en O19 zullen in een poule van 4 teams strijden om de zege. De O13 en O15-teams spelen ’s morgens vanaf 9:30 uur hun wedstrijden, de oudste jeugdteams O17 en O19 ’s middags tot 17:00 uur.

We proberen onze jeugdselectieteams op deze manier een leuke voetbaldag te bieden ter voorbereiding op de 2e seizoenshelft van de competitie, aldus Genee Tersteeg namens de organisatie. Door dat te doen tegen de regionaal betere jeugdteams proberen we ook te bereiken dat er op hoog niveau wordt gespeeld. Dat er 2 betaald voetbalclubs aanwezig zijn, maakt het extra aantrekkelijk. Natuurlijk zijn we ook blij dat restaurant Swinckels uit Twello haar naam heeft willen verbinden aan dit toernooi en daarmee het evenement financieel mede mogelijk maakt.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven