Stichting Kulturhus Diepenveen ontvangt € 25.000,- van Oranje Fonds

  • Geplaatst op 1 oktober 2018
logo oranjefonds

De Stichting Kulturhus Diepenveen heeft van het Oranje Fonds het mooie bedrag van 25.000 euro ontvangen. Het Oranje Fonds draagt daarmee fors bij aan het plan de eerste etage van ons Kulturhus te verbeteren en verduurzamen.

Daarnaast schaffen we vloerbescherming aan voor de sportzaal waardoor de sportzaal goed door andere dan sportactiviteiten gebruikt kan worden. De verbetering van de lokalen op de eerste etage betreft met name de klimaatregeling door middel van warmtepompen, het aanbrengen van led-verlichting, het realiseren van extra bergruimte, het verhogen van de plafonds en het aanbrengen van akoestische platen. Vanaf januari 2019 komt Sportclub Hart for Her met haar activiteiten het Kulturhus Diepenveen versterken en zal een van de lokalen op de 1e etage intensief door sportende vrouwen gebruikt gaan worden.

Het andere lokaal zal door de verbetering veel aantrekkelijker zijn en kan dan weer volop gebruikt worden. Het Kulturhus Diepenveen wil de inwoners van Diepenveen verbinden en de organisaties en verenigingen ondersteunen en faciliteren bij de uitoefening van hun activiteiten. Het Kulturhus is het hart van het dorp Diepenveen waar mensen elkaar tegen komen, ongeorganiseerd en georganiseerd, laagdrempelig. Met onze faciliteiten stimuleren we Diepenveners om in beweging te komen en bieden we ruimte om elkaar te ontmoeten & ontspannen, bewegen & sporten, leren & ontwikkelen en om kennis te delen en te halen. We willen voorzien in behoeften die bijdragen aan een sterk sociaal klimaat in Diepenveen.

Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven