Stichting IJsselhoeven organiseert Boerderij-excursie in Diepenveen

  • Geplaatst op 14 mei 2018
randerstraat diepenveen

Diepenveen – op zaterdag 19 mei organiseert Stichting IJsselhoeven een boerderij-excursie in de omgeving van Diepenveen. In de loop van de ochtend worden drie zeer fraaie boerderijen bezocht, alle drie gelegen aan de Randerstraat. Onder deskundige begeleiding kunnen de deelnemers aan de excursie tal van interessante zaken in en rond dit mooie agrarisch erfgoed bewonderen.

De excursie start om 09.30 uur op de boerderij van de familie Boschloo, Randerstraat 3, Olst (in het buitengebied nabij Diepenveen). Na koffie en een rondleiding aldaar gaat het gezelschap naar de Randerstraat nummer 7, de boerderij van de familie Van Remmen. Tenslotte zet het gezelschap koers naar de Randerstraat 26, de boerderij van de familie Roetert. Na de bezichtiging van deze boerderij wordt als aflsuiting gezamenlijk de lunch gebruikt. De kosten voor deze excursie bedragen €10,- (dit bedrag kan bij aanvang van de excursie voldaan worden).

 

U kunt zich aanmelden voor deze excursie door een mail te sturen aan : jacqueline@ijsselhoeven.nl

De vorige excursie was een groot succes; er bleken zoveel aanmeldingen dat de excursie snel vol was!
Advies: geef u tijdig op (de inschrijving sluit op woensdag 16 mei)!

Graag zien wij u op 19 mei.
Meer informatie over de Stichting IJsselhoeven vindt u op hun website.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven