Start nieuwe beginnerscursus rolskiën DCS Diepenveen

  • Geplaatst op 15 april 2019
Afbeelding nordic walking

Hou je van buiten sporten? Wil je zowel conditie opbouwen als genieten van de natuur en ook nog eens iets nieuws proberen? Dan is Nordic Sports echt iets voor jou! Op 10 mei start bij DSC Nordic sports in Diepenveen een nieuwe beginnerscursus rolskiën.

De afgelopen 6 weken hebben een twintigtal sportieve deelnemers voor het eerst kennisgemaakt met rolskiën en cross-skaten bij DSC Nordic sports in Diepenveen. Ze  waren zo enthousiast dat de club meteen een nieuwe beginnerscursus rolskiën organiseert. Iedereen die kennis wil maken met rolskiën of zich verder wil ontwikkelen in de techniek van het rolskiën, kan zich opgeven. De cursus bestaat uit 4 lessen en een toertocht samen met de leden van de club. Voor cross-skaten start in het najaar  een nieuwe beginnerscursus.

Langlaufen op wieltjes
Rolskiën en cross-skaten is eigenlijk ‘langlaufen’ op wieltjes en kan het hele jaar door buiten beoefend worden.  Doordat je stokken gebruikt, train je het hele lichaam waardoor je de conditie traint zonder zware belasting voor de gewrichten. Door het ‘glijden’ op de wielen, train je ook je balans. Bent je op zoek naar een sport met een evenwichtige belasting van veel spieren en verbeteren van uw conditie, dan moet je Nordic Sports beslist eens proberen.

De lessen voor rolskiën vinden plaats op 10, 17, 25 en 26 mei in Diepenveen.
Op 19 mei vind een  toertocht(je) plaats samen met leden van de club.

Het deelnemen aan een cursus kost € 45,- inclusief de huur van het materiaal. Gedurende de cursus mag je de rolski’s met stokken en eventueel beschermmateriaal mee naar huis nemen. Ideaal om de instructies uit de lessen thuis verder te oefenen. Zo kun je in een korte periode ervaren of rolskiën jouw sport is!

Voor cross-skaten start na ze zomer een nieuwe beginnerscursus. Je kunt je nu alvast aanmelden.

Schrijf je in via:

https://www.nordicsports-diepenveen.nl/inschrijfformulier-vervolgcursus/

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven