Spullen uit 4 kleedkamers DSC gestolen

  • Geplaatst op 26 maart 2018
SONY DSC

Bij DSC zijn afgelopen zaterdag rond 13.00uur meerdere kleedkamers van spelers leeggehaald. Alleen al van de spelers van JO17-2 en hun tegenstander Overwetering uit Olst zijn onder meer 3 telefoons, 3 jassen, 2 paar schoenen, een portemonnee en een sporttas meegenomen. Ook uit 2 andere kleedkamers werden diverse spullen meegenomen. In totaal is voor enkele duizenden Euro’s aan spullen gestolen.

Het leek in eerste instantie een slechte grap
‘Tijdens de rust kwamen we in de kleedkamer en hadden we gelijk door dat er allerlei spullen misten. Maar omdat het zoveel was, dachten we echt dat het om een slechte grap ging’, aldus een van de leiders van JO17-2. ‘Terug op het veld voor de tweede helft werd al snel duidelijk dat de spelers van Overwetering ook allerlei spullen uit de kleedkamer misten en bleek het geen grap te zijn. We hebben getwijfeld of we door moesten spelen of niet. Overwetering heeft uiteindelijk besloten de wedstrijd wel uit te spelen.’

Verdachten maar geen aanhoudingen
De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan en een aantal mensen gesproken. Er zijn door toeschouwers en aanwezigen enkele onbekende, verdachte personen gezien, maar er is niemand aangehouden. Het betreft geen spelers van Diepenveen of tegenstanders van afgelopen zaterdag. DSC heeft aangifte gedaan.

 

Tekst Agnes Folkersma

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven