Jubilarissen DSC Gymnastiek in het zonnetje gezet

jubileum gymnastiek
Afgelopen zondag werden tijdens het afsluitende etentje van leiding en bestuur van DSC Gymnastiek drie aanwezigen verrast met een bos bloemen én een jubileumspeldje van DSC.

 

Ellen Kruitbosch en Wouter Kiela zijn meer dan 25 jaar lid en Ronnie Boomkamp zelfs meer dan 40 jaar. Penningmeester Fred de Haan eerde elke jubilaris met woorden en bloemen en ze kregen ook een erespeldje van DSC opgespeld. Een mooie kroon op het sportieve werk van deze leden, die nog steeds heel actief zijn bij de club.

De vereniging is aan het uitzoeken wie van de leden in aanmerking komt voor een dergelijk eerbetoon. Bij de overstap naar een nieuw administratiesysteem in 2012 zijn gegevens verloren gegaan, waardoor er nu in oude archieven gezocht wordt naar betrouwbare data. Van deze drie leden was zeker dat ze een jubileum te vieren hadden en omdat ze alle drie aanwezig waren bij het afsluitende etentje, werd besloten ze ter plekke in het zonnetje te zetten.

Nogmaals van harte gefeliciteerd! Ook namens de redactie van DorpspleinDiepenveen

 

 

 

V.l.n.r.: Ellen Kruitbosch, Wouter Kiela en Ronnie Boomkamp.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven